KIRSTI JARVINEN DESIGN levert nu via SONESTOAmsterdam – Kirsti Järvinen heeft na lang zoeken een bedrijf gevonden dat haar productlijnen kan voortzetten. Een verbreding van de dienstverlening om haar klanten zo de gewenste continuïteit te kunnen bieden.  Per 19 september 2018 zal haar volledige assortiment garderobesystemen en manden geleverd gaan worden via Sonesto b.v. uit Drachten.

Met haar 35 jaar is Sonesto al geruime tijd de marktleider op het gebied van innovatieve opbergoplossingen. Door deze samenwerking kan Sonesto haar klanten nog meer unieke producten aanbieden en zich verder onderscheiden in de markt. Enerzijds met hun hoogwaardige kwaliteit en anderzijds met slimme doordachte functionele designs. Sonesto beschikt over bekwame en enthousiaste medewerkers, een groot klantenbestand en betrouwbare leveranciers.

Voor de klanten van Kirsti Järvinen betekent de samenwerking met Sonesto een garantie op continuïteit met behoud van kwaliteit en een scala aan nieuwe mogelijkheden. Een samenwerking om verder uit te bouwen!

Klik hier voor meer informatie over Sonesto

Kirsti Järvinen, Finse van origine, kwam in 1975 naar Nederland om de grafische opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam te volgen. Grafisch ontwerp heeft nog steeds haar interesse, maar de aandacht is verschoven naar het ambachtelijke werk, waarbij onderscheidend en probleemoplossend op de eerste plaats komen. De producten die ze heeft bedacht en vormgegeven dragen onmiskenbaar haar stempel. Opvallend door originaliteit, eenvoud en elegantie. Ze demonstreren een kijk op het dagelijkse leven die voor de hand ligt als je het resultaat ziet, maar waar je zelf niet snel opkomt. Resultaat: een serie producten die het leven aangenamer maken. Design dat nuttig, tijdloos en duurzaam is. 


ORDE EN HYGIËNE
Als moeder van twee kinderen heeft Kirsti vanaf 2000 een aantal ontwerpen gerealiseerd en in de markt gezet die ontstaan zijn door haar contacten met de lagere school. Grote bekendheid en populariteit geniet de BUG BAG, een 'tentje' voor het hygiënisch ophangen van kinderjassen. Het beste middel tegen steeds terugkerende hoofdluis. Slim opruimen en orde scheppen blijkt de rode draad te zijn in de ontwerpen van haar bedrijf. Het productaanbod omvat vaste en verrijdbare kapstokken en andere mobiele opbergsystemen.


KLANTTEVREDENHEID

Scholen zijn allang niet meer de exclusieve afnemers: ook bibliotheken, gemeentelijke instellingen, restaurants, artsenpraktijken, thuiskantoren, kinderdagverblijven en particulieren behoren tot de klantenkring. Klanten die voor ons allemaal even belangrijk zijn. Onze garantie is ongekend.

Ook na aflevering van een product houden wij contact met de gebruikers: zijn ze tevreden over het gebruik, hebben ze suggesties voor verbetering? Het afgelopen decennium heeft dit geresulteerd in kleine aanpassingen die het gebruik ten goede zijn gekomen.