OVER ONS

Kirsti Järvinen, Finse van origine, kwam in 1975 naar Nederland om de grafische opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam te volgen. Grafisch ontwerp heeft nog steeds haar interesse, maar de aandacht is verschoven naar het ambachtelijke werk, waarbij onderscheidend en probleemoplossend op de eerste plaats komen. De producten die ze heeft bedacht en vormgegeven dragen onmiskenbaar haar stempel. Opvallend door originaliteit, eenvoud en elegantie. Ze demonstreren een kijk op het dagelijkse leven die voor de hand ligt als je het resultaat ziet, maar waar je zelf niet snel opkomt. Resultaat: een serie producten die het leven aangenamer maken. Design dat nuttig, tijdloos en duurzaam is. 


ORDE EN HYGIËNE
Als moeder van twee kinderen heeft Kirsti vanaf 2000 een aantal ontwerpen gerealiseerd en in de markt gezet die ontstaan zijn door haar contacten met de lagere school. Grote bekendheid en populariteit geniet de BUG BAG, een 'tentje' voor het hygiënisch ophangen van kinderjassen. Het beste middel tegen steeds terugkerende hoofdluis. Slim opruimen en orde scheppen blijkt de rode draad te zijn in de ontwerpen van haar bedrijf. Het productaanbod omvat vaste en verrijdbare kapstokken en andere mobiele opbergsystemen.


KLANTTEVREDENHEID

Scholen zijn allang niet meer de exclusieve afnemers: ook bibliotheken, gemeentelijke instellingen, restaurants, artsenpraktijken, thuiskantoren, kinderdagverblijven en particulieren behoren tot de klantenkring. Klanten die voor ons allemaal even belangrijk zijn. Onze garantie is ongekend.

Ook na aflevering van een product houden wij contact met de gebruikers: zijn ze tevreden over het gebruik, hebben ze suggesties voor verbetering? Het afgelopen decennium heeft dit geresulteerd in kleine aanpassingen die het gebruik ten goede zijn gekomen.